Wednesday, January 11, 2012

For the very 1st time~

Today, 11th Jan 2012 - The 3rd day aku buddy session..bila dh hr ke3 ni, knalah 50-50 answer call ngn ktorgnye Mentor..Tepat je 12pm, mentor aku pn ask me n my fren to start answer call..

Time 2 aku rasa jantung aku mcm nk tekeluar..Neves sgt aku bla nk answer call..2 bkn brmaksud aku ni xsuka brckp or what..aku ni mmg suka brckp but when it comes 2dis situation,aku CUAK giler..Haish~

Since dh tanggungjwb aku+terpaksa, aku pn start answering call..1st call,language yg appear kt c2 CHINESE..Ha sudah! aku dh start gelabah..pdhal ckp jela Malay..haish...

Aku pn start la opening "Selamat Tengahari, Nurul Bercakap, Boleh Saya Bantu?" (sambil tersenyum)..
Cust pn start enquire bla..bla..bla..
Aku pn dgn lagak professional menjwb soklan2 yg ditnya..
Padahal realitinye, tgn MENGGIGIL, type pn asik salah, jantung berdegup KENCANG , SAKIT PERUT, nk kencing, sume pn ade..aiyo..

Tp aku teruskn jgak..smpai la setel..lega aku rasa bila da setel..tp xsmpat aku nk lega sgt,col bru pn msuk..hohoho..dan begitulah seterusnya....

Ni la experience aku for da 1st col..
Tomoro aku OFFDAY!!:)  Hopefully the day after tomoro,da kurang neves..huhuhu

1 comment: